Pharrel Williams klaagt Reebok International aan wegens contractbreuk. De muzikant, producer en ontwerper eist $4 miljoen van het Amerikaanse bedrijf. Reebok is volgens Williams niet in staat geweest om de kledingmerken van Pharrell, Billionaire Boys Club en Ice Cream, volgens de gestelde kwaliteitseisen te produceren. Ook claimt hij dat de kleding niet op tijd in de winkels lag.

Volgens Williams begonnen de problemen vlak nadat het contract in oktober 2003 werd getekend. In januari 2004, slechts enkele maanden nadat de overeenkomst gesloten was, lieten personeelsleden van Reebok weten dat het merk niet in staat zou zijn om de kleding zo te produceren als in het contract stond met Billionaire Boys Club. Reebok bleef echter volhouden dat de fouten in de monsters herstelt zouden worden, maar ook hierin zou het bedrijf hebben gefaald.

Williams heeft aangegeven de hele situatie erg vervelend te vinden. Zelf zegt hij dat deze kledinglijn een droom voor hem is, en dat het nu zo moet lopen is erg jammer. Reebok heeft tot zover nog geen commentaar op de aanklacht.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN