Brand Club GmbH nodigt merken uit voor monstersale

Verkoop Event BRANDAZIA in Turbinehal Oberhausen net over de Duitse grens.

Brand Club GmbH is gespecialiseerd in de organisatie en marketing van verkoop events die het merk fabrikanten mogelijk maakt om oude voorraad en monsters direct aan de consument te verkopen. Het evenement "BRANDAZIA", van 15 t/m 17 mei 2015, vindt plaats in de Turbinehal in Oberhausen net over de grens in Duitsland. Het is slechts één van de 10 evenementen, die op het programma staan voor dit jaar in Duitsland en Nederland. Voor 2016 staan er 50 verkoop events in de planning waarbij ook andere beurzen welkom zijn om deel te nemen.

Het doel van de events is om de verkoop van kleding sample’s, schoenen en accessoires, via directe verkoop aan eindgebruikers te vergemakkelijken. Fabrikanten kunnen zich richten op de verkoop van collectie, Brand Club GmbH biedt kant-en-klare winkels met een oppervlakte van 25 m2 aan die kunnen worden uitgebreid tot een maximale grootte van 100m2. Het event is in drie product onafhankelijke stijl gebieden ingericht, "Fashion", "Street" en "Urban" om zo de tijdelijke outlet ervaring te optimaliseren voor bezoekers. De stands worden standaard geleverd met tafels, stoelen, vloerbedekking en op verzoek stroom en kleedkamers. Daarnaast zijn nog diverse aanvullende diensten leverbaar.

Brand Club GmbH nodigt merken uit voor monstersale

Producenten van kleding, schoenen en accessoires die bezoekers een korting van tenminste 40% kunnen bieden op de adviesprijs, zijn van harte welkom om collecties van vorige seizoenen, monsters, proto monsters, maat sets, B-keuzes en aanverwante producten in de "BRANDAZIA" en andere sales events Brand Club GmbH te verkopen. Het aantal exposanten is beperkt.

Brand Club GmbH begon met de “handmade design” sales event begin 2013. Het eerste evenement had meer dan 8000 bezoekers / klanten in slechts één dag, en dat was zelfs zonder deelname van grote merknaam exposanten.

Deelnemen? Neem contact op met:
Brand Club GmbH
Organisator van Verkoop events
Karolingerstrasse 96
45141 Essen
www.brand-club.de

Event data “BRANDAZIA”
Vrijdag 15.05.2015 - Zondag 17.05.2015
Vrijdag 14:00 – 22:00 Uhr
Zaterdag 10:00 – 20:00 Uhr
Zondag 10:00 – 20:00 Uhr

Turbinenhalle Oberhausen
Im Lipperfeld 23
46047 Oberhausen

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN