• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Brantano rondt verkoop winkels af

Brantano rondt verkoop winkels af

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Groep Brantano heeft een akkoord gesloten met Nelson Schoenen voor de overdracht van 8 Nederlandse winkels. Daarnaast heeft het bedrijf laten weten dat ook de activiteiten in Denemarken volledig worden stopgezet. Acht van de 14 Deense winkels zijn reeds overgenomen.

Nelson Schoenen is ook een schoenenketen en heeft verspreid over Nederland 50 vestigingen. Zij nemen ook de 34 werknemers over die daar werken. Op 8 december 2004 bereikte de Groep Brantano een akkoord met de A.S. Watson Group (holding boven onder meer de drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister en de parfumerieketen Ici Paris XL) omtrent de verkoop van al haar verkooppunten in Nederland. De verkoop omvatte de overname van alle huurcontracten en het winkelpersoneel.

Voor de overdracht van de huurcontracten was een akkoord van de eigenaars van de panden vereist. De overdracht van 29 huurcontracten werd inmiddels gerealiseerd. Voor 11 winkels werd echter geen akkoord verkregen. Van deze resterende 11 zijn er nu dus 8 overgedragen aan Nelson Schoenen. Voor de overige 3 winkels is een overeenkomst gesloten met de eigenaar. Daarmee is de verkoop van de Nederlandse verkooppunten van de Groep Brantano definitie afgehandeld.

 

 

 

 

 

brantano1