Breiwerk- en Garentrends voor SS19

De stoffenexperts van Trendstop presenteren de essentiële technieken die een directe impact zullen hebben op de breiwerkmarkt, vanuit de internationale beursevenementen Pitti Filati in Florence en Spinexpo in Parijs. Het effect van de trend voor ieder seizoen resulteert in een toenemende dominantie van breiwerken, garen en wollen stoffen voor SS19, met nieuwe vertalingen die flexibiliteit en levensduur introduceren aan gebreide stukken. Ons uitgebreide stoffenshow verslag en de gerichte stoffenprognoses beoordelen de commerciële waarde van iedere trend, waardoor u de best mogelijke basis heeft voor het nemen van uw beslissingen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke breiwerktrends. Textuurmatige effecten zijn van belang bij klassieke strepen die bewerkt worden met een creatief tintje in The Multi-Textured Stripe. Afgedragen effecten zijn beheerst in Subtle Pointelle Patterns en Controlled Laddering, waardoor breiwerk wat lichter wordt en traditionele constructies een meer hedendaagse afwerking krijgen.

Controlled Laddering

Breiwerk- en Garentrends voor SS19

Afgedragen breiwerk wordt opgeruimd met beheerste en ingetogen ladders. Doordachte ladderplaatsing kan gebruikt worden om complexe geometrische patronen en doorzichtig/solide effecten te construeren, terwijl willekeurige halen van afwisselende grootte een meer relaxt alternatief bieden.

The Multi-Textured Stripe

Breiwerk- en Garentrends voor SS19

Gestreept breiwerk wordt verheven met een herbewerking van eendimensionale motieven met een textuurmatig element. Verweven linten in contrasterende kleuren, patchwork strepen, mix en match textuurmatige garen en open/dichte gebreide combinaties voegen spanning toe aan klassieke looks.

Subtle Pointelle Patterns

Breiwerk- en Garentrends voor SS19

Traditioneel ajourgebreide katoen krijgt een update met microgaten en fijne naaldponsen voor een subtielere versie van openwerk. Contrasterende strepen en tweekleurig geverfde effecten voegen een extra dimensie toe aan traditionele technieken, en creëren daarmee een bijna optisch effect.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2018-19 Knit Forecast van Trendstop, een samengesteld overzicht van alle belangrijke breiwerktrends voor het komende seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Breiwerk- en Garentrends voor SS19

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Beth Simmons SPINEXPO, New Mill, Raw Research Area, Huasheng SPINEXPO, Millefili, Best Leader SPINEXPO, Best Shan SPINEXPO, allen Voorjaar Zomer 2019.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN