ByBorre op Parijse mannenmodeweek met innovatieve mobiele showroom

Voor de derde keer op een rij verplaatst de mobiele showroom van ByBorre zich naar de mannenmodeweek van Parijs. In de week van 17 tot 24 januari rijdt de truck met de herfst/ wintercollectie 2018 door Parijs en fungeert het Amsterdamse label als shuttle-service voor pers en inkopers.

Bouwend op het succes van de mobiele showroom van de voorgaande jaren, heeft ByBorre dit seizoen de handen ineengeslagen met DS Automobiles en uitgebreid met de shuttleservice. Inkopers en pers kunnen via een app (vergelijkbaar met die van Uber) een shuttleservice naar de showroom bestellen om vervolgens ook naar hun volgende afspraak of show gebracht te worden. In de mobiele showroom wordt de herfst/ wintercollectie van ByBorre, inclusief de nieuwe On-Pattern collectie, gepresenteerd.

ByBorre is een Amsterdam-based textiel innovatie studio. De afgelopen zes jaar hebben zij samengewerkt met onder andere Nike, Wings + Horns, The North Face en Daniel Arsham. Kenmerkend voor ByBorre zijn de handgemaakte technieken die, door directe interactie met de circular knitting machines, de studio volledige vrijheid geven om te experimenteren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken op het gebied van textiel.

Het bestellen van de shuttle en het maken van een afspraak gaat via de website van het label.

Beeld: ByBorre

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN