Calvin Klein lanceert capsulecollectie met Mytheresa.com

Calvin Klein Jeans heeft de handen ineen geslagen met de luxe e-commerce website Mytheresa.com voor een capsulecollectie genaamd ‘Calvin Klein Jeans x Mytheresa.com - Calvin Klein Jeans Rebel Edge Limited Edition’. De damescollectie is niet volledig nieuw, maar een update van Calvin Klein’s klassieke zwarte biker-artikelen, schrijft WWD.

De capsulecollectie bestaat uit artikelen als leren jassen in biker-stijl, T-shirts, leggings, korte broeken, een bodysuit, mini-jurken en -rokken, leren laarzen en verschillende accessoires. Prijzen variëren van 88 Amerikaanse dollar (80 euro) voor een bodysuit tot 798 Amerikaanse dollar (724 euro) voor een leren jas.

Het is niet de eerste keer dat Calvin Klein en Mytheresa.com samenwerken. De twee bedrijven werkten in 2014 al samen aan ‘Calvin Klein Jeans x Mytheresa.com The Re-Issue Project’, eveneens een capsulecollectie voor dames. De campagnefoto’s voor deze lijn werden geschoten door Michael Avedon, de kleinzoon van de fotograaf Richard Avedon die in 1981 campagnefoto’s voor Calvin Klein Jeans maakte.

De collectie werd afgelopen dinsdag op Mytheresa.com gelanceerd en is vanaf begin september ook verkrijgbaar in een gelimiteerd aantal Calvin Klein-winkels en via Calvinklein.com.

Beeld: Mytheresa.com

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN