• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Camera Nazionale della Moda past schema aan

Camera Nazionale della Moda past schema aan

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De Italiaanse Camera Nazionale della Moda is van plan het schema van Milaan Fashion Week aan te passen. Dat meldt de organisatie in een persbericht.

De aanpassingen hebben gevolgen voor de eerstvolgende Milaan Fashion Week in de week van 17 tot en met 23 september. Prada zal dan in de middag van de eerste dag haar collectie presenteren, in plaats van op de tweede dag. Gucci stelt haar show uit tot zondag 22 september. Het seizoen erna zal Gucci weer op de woensdag 19 februari showen, terwijl Giorgio Armani op zondag 23 februari haar collectie presenteert.

De aanpassingen zijn het gevolg van een ronde tafeldiscussie door het fashion week comité. Merken als Bottega Veneta, Gucci, Armani, Fendi, Versace en Max Mara zijn allemaal lid van dit comité en besloten gezamenlijk een meer evenwichtige agenda samen te stellen.

”Een sterk gedeelde synergie heeft al geleid tot een beter gebalanceerde agenda, waarin alle fashion week dagen even belangrijk zijn. Hier hebben het hele systeem en de stad Milaan baat bij,” aldus Camera Nazionale della Moda in het persbericht.

Foto: CNMI/Facebook

Camera Nazionale Della Moda
Milan Fashion Week