• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Caroline Biss in Maastricht

Caroline Biss in Maastricht

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op 4 augustus opent Caroline Biss een derde Store in Maastricht. De jongste winkel van dit label is te vinden aan de Plankstraat 15. Eerder zijn winkels geopend in Amsterdam aan de P.C. Hooftstraat en aan de Nieuweweg in Laren. De special store in Maastricht heeft dezelfde uitstraling als haar zusterstores, die het gevoel en de elegantie van de collectie goed tot hun recht laten komen.

De ruime winkel heeft een eigentijds interieur waarin donkere wengé elementen en rijk parket, gecombineerd worden met strakke en lichte grijstonen. Het geheel is warm en sfervol. In België is Caroline Biss al jarenlang een begrip, zeker bij de zelfbewuste, moderne vrouw die houdt van stijl, comfort en elegantie.

In Nederland wordt het merk steeds sterker, te meer daar de eigen winkels samen met een respectabel platform van mooie vrouwenmodezaken het merk goed tot z'n recht laten komen en optimale zichtbaarheid in de markt creëren. Het een merk staat voor vrouwelijkheid en comfortabele elegantie, geschikt voor elke week- of werkdag, voor actieve weekendjes uit maar ook voor sprankelende feestjes of een luxe avondje uit. Aan het begin van de komende herfst worden op vrijdag 10 en zaterdag 11 september open deur dagen gehouden ter gelegeneheid van de officiële opening.

Caroline Biss