• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Cate Blanchett wordt model

Cate Blanchett wordt model

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Filmster Cate Blanchett gaat Mila Jovovich aflossen als boegbeeld en model voor Donna Karan. Ze sluit zich daarmee aan bij de stroom sterren die de laatste tijd voor modehuizen zijn gaan werken. Zo was eerder al bij ons te lezen dat Nicole Kidman model zal worden bij Chanel.

"Ze heeft iets exotisch en tijdloos." Ook Jennifer Lopez' foto's voor Louis Vuitton vullen de glossy's en deze herfst zal Christina Aguilera overal te zien zijn, gehuld in Versace.

De Australische Cate is gekozen omdat ze "interessant is en modern tegelijk" volgens ontwerpster Donna Karan. Eigenlijk wilde de 34-jarige Cate zich na de opnamen voor haar laatste film, waarin ze een Ierse journaliste speelt, volledig op haar moederrol richten. Nu zal de ster, bekend van het filmepos 'In de ban van de ring' echter de "sexy, organisch industriële en lichaamsbewuste" kleding van de nieuwe lijn van Karan gaan showen. Modefotograaf Mikael Jansson zal de foto's nemen in een vliegtuighangar, een auto en een verlaten drukwerkfabriek. Dat is nog eens iets anders dan het moederschap!

Model