• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Cavallaro Napoli gaat spelers voetbalclub Arsenal kleden

Cavallaro Napoli gaat spelers voetbalclub Arsenal kleden

Door Esther Hut

9 aug. 2017

Mode

Het Haarlemse kledingmerk Cavallaro Napoli gaat de spelers, de technische staf en het managementteam van de Britse voetbalclub Arsenal kleden. Het pakkenmerk heeft een tweejarig contract getekend met de Premier League-club.

De voetbalclub koos voor het Nederlands-Italiaanse bedrijf na een strenge selectie waarin Cavallaro Napoli het bestuur wist te overtuigen met hun passie voor het vak. “Dit is een unieke kans. We zijn enorm trots op het vertrouwen van deze internationaal gerenommeerde club en zien uit naar een mooie samenwerking,” aldus Giuseppe Cavallaro, oprichter en eigenaar van Cavallaro Napoli.

Cavallaro vertelt aan de Telegraaf dat de voetbalclub hem via LinkedIn heeft benaderd. “Ik kon mijn ogen niet geloven, ik dacht eerst dat het een grap was. We hebben een paar keer gebeld en gemaild en toen ben ik op het vliegtuig gestapt naar Londen en nu zoveel maanden later zijn wij gekozen uit een selectie van een aantal andere merken. Dat is super!”

De spelers van Arsenal gaan dit seizoen gekleed in een op maat gemaakt donkerblauw pak met daaronder een wit shirt. Cavallaro Napoli heeft ook veel aandacht besteed aan de details. Zo zijn de shirts voorzien van een geborduurd logo, en wordt de look afgemaakt met een zijden rode stropdas waar het kanon van het beroemde clublogo in is verwerkt.

Cavallaro Napoli is niet onbekend in de voetbalwereld. Sinds een jaar kleden ze namelijk ook de spelers van de Nederlandse voetbalclub AZ uit Alkmaar.

Het merk heeft inmiddels 17 winkels in Nederland en 400 verkooppunten.

Foto: Cavallaro Napoli Facebook