• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Chazia Mourali 10e lingeriekoningin

Chazia Mourali 10e lingeriekoningin

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Chazia Mourali is benoemd tot Lingeriedraagster van het Jaar 2003. De tv presentatrice werd tijdens de 10e Nacht van de Lingerie in het zonnetje gezet door de verenigde bodyfashion branche. Zij treedt hiermee in de voetsporen van o.a. Marlies Dekkers, Sylvia Millecam, Inge de Bruijn en Pia Douwes.

Mourali heeft zich voorgenomen dit jaar aan de titel inhoud te geven door zich in te zetten voor de strijd tegen borstkanker. Zij riep tijdens de uitreiking in de Amsterdamse Club iT het aanwezige publiek op gul te doneren voor dit goede doel. "In Nederland krijgt 1 op de 9 vrouwen borstkanker. Dat is schrikbarend veel en dat moeten wij onder ogen zien," zei Mourali, wiens moeder de ziekte heeft overleefd.

De Nacht van de Lingerie gaat traditioneel vooraf aan de jaarlijks terugkerende Week van de Lingerie, die op 23 oktober begint. Als thema is gekozen voor: "Wie ben je vandaag, wat draag je vandaag"? En omdat het dit jaar een lustrum betreft wordt het antwoord op deze vraag dan ook in 10 statements gegeven. Statements die uitdrukken wat ondergoed voor een vrouw kan betekenen. Kortom wie zich 'snel', 'strak', 'zacht', 'wild', 'hip', 'sensueel', 'puur', 'ideaal', 'wow' dan wel 'nieuw' voelt, past haar lingerie daarop aan.

Terug van weggeweest dit jaar is de Lingerieagenda. Wie tijdens de Week van de Lingerie, die dit jaar 10 dagen duurt, bij een van de deelnemende winkels ondergoed aanschaft ter waarde van 25 euro, krijgt dit handige boekwerkje cadeau.

weekvandelingerie