• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Chique feestcombinaties

Chique feestcombinaties

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Eten, cadeautjes, kaarten; er valt zóveel te kopen deze dagen, dat er bijna geen tijd overblijft om naar kleding te shoppen. Toch is een bezoekje aan de grote winkelstraten de moeite waard; vaak is de uitverkoop al begonnen en... feestelijke dagen beloven altijd mooie kleding!

Wie van mooie kleren houdt heeft veel te kiezen deze winter; de chique wintermode van dit seizoen is immers gemáákt voor de feestdagen. Bont, kant en veel kralen maken de jurken, rokjes en pakjes die overal te krijgen zijn immers niet te versmaden. Duur hoeft een goede outfit ook niet te zijn; veel zaken hebben aanbiedingen en de collecties van H&M, Zara en Mango hebben genoeg betaalbaars te koop.

 

 

 

Andrew Gn toont de pracht van zwarte glitter. Let op het bontje.

 

Fendi laat hier zien dat verschillende gemengde texturen een mooi effect hebben. Paars en bruin zijn een goede combinatie.

Oudrose, mosgroen en muisgrijs in satijn, bont en fluweel bij John Rocha.

Zwart is weer belangrijk deze winter. Natuurlijk is het de makkelijkste kleur om mee te combineren (kies voor edelsteenkleuren als smaragdgroen, robijn of donkerpaars voor een deftige look of durf gouden en zilveren accenten te geven), maar een totaal zwarte combinatie, met gitten oorbellen en ketting kan juist voor een opvallend effect zorgen. Er zijn bij Zara heel veel perfecte zwarte jurkjes te krijgen -altijd een goeie om in de kast te hebben- en natuurlijk is er ook in de collectie van Karl Lagerfeld voor H&M veel zwart te krijgen. Geappliceerde kraaltjes en glitters staan héél mooi op een totaal donkere outfit.

De bovengenoemde edelsteenkleuren in vintage- of nieuw fluweel zijn vooral bij Mango goed vertegenwoordigd. Paars en groen zijn erg belangrijk, maar worden snel goedkoop. Stoffen zijn dus erg belangrijk; behalve fluweel kunnen satijnachtigen voor jurkjes erg goed werken. Deze stof is mooi in combinatie met nepbont en kan daarmee ook de durfals onder ons veel bieden; wat dacht je van paarse glim met pantervelletje?

In deze donkere dagen kan een licht kleurtje soms heel wat fleur brengen. Dus is er voor de lieverdjes onder ons oudroze, in combinatie met muisgrijzen, bruinen en groenen. Kijk eens bij Noa Noa, of H&M. Sacha heeft prachtige bijpassende kittige hakjes. Afmaken met lange oorbellen, handschoentjes of een lekker tuttig tasje; over onze outfits hoeven we ond geen zorgen te maken!

Trend