• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Chloé en Missoni brengen kinderlijnen uit

Chloé en Missoni brengen kinderlijnen uit

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Chloé en Missoni hebben allebei licentieovereenkomsten getekend met CWF voor een lijn kinderkelding. Children Worldwide Fashion, het vooraanstaande Franse productiebedrijf, zal de collecties voor kinderen van 0-14 ontwerpen, produceren en distribueren. De overeenkomst tussen CWF en Missoni is wereldwijd van kracht. Voor Chloé zal het bedrijf de collectie voor Europa en het Midden- Oosten produceren. De collecties zullen vanaf najaar 2007 verkrijgbaar zijn.

In de eerste Chloé kindercollectie zullen veel elementen van de volwassen lijnenzijn terug te zien, waaronder de vloeiende lijnen, de romantiek, de lichtheid en het zachte palet. Ook Missoni voor volwassenen zal als model dienen voor de kindercollectie, met dezelfde kleuren, breiwerk en het typerende zig-zag patroon. Beide collecties zullen aanvankelijk gedistribueerd worden in multi-brand winkels, warenhuizen en speciaalzaken in Europa.

Volgens CWF voorzitter Yves Martin is Chloé een perfecte aanvulling op CWF's merkenportfolio. "Met deze nieuwe samenwerking versterkt de groep zijn positie in de luxe kinderkledingmarkt." Hij voegde daaraan toe, "Met Missoni zijn we erg blij. De samenwerking met een familiebedrijf als Missoni weerspiegelt de langdurige relaties die wij willen ontwikkelen met de merken." Het bedrijf heeft al licentieovereenkomsten met luxemerken als Burberry, DKNY, Kenzo en Marithé + Francois Girbaud. Dankzij deze overeenkomsten is de bedrijfsomzet sinds 1999 verdrievoudigd.

Chloe