• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Claesen's komt met zwart kinderondergoed

Claesen's komt met zwart kinderondergoed

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Claesen's, het label dat vooral bekend is van zijn vrolijk gekleurde ondergoed en onverwachte kleurencombinaties voor kinderen, gaat zwart kinderondergoed op de markt brengen.

Alhoewel een paar jaar geleden zwart voor kinderkleding eigenlijk nog een beetje 'not done' was, omdat het als te hard en te volwassen werd beschouwd, is Claesen's vorig jaar al begonnen met zwarte bovenkleding voor kinderen. "Omdat dit een groot succes was en de vraag naar zwart ondergoed groeit, spelen wij daarop in," zegt ontwerpster Shirley van Boven van het merk. In de zomer komt Claesen's ook met zwarte zwemkleding voor kinderen.

Het merk begon in 1994 met het vervaardigen van tricot ondergoed. Een business die op dat moment in volle groei was. Het label begon met het maken van herenboxers waaraan later dames- en het populaire kinderondergoed toegevoegd werd. De collectie zwarte basics voor jongens, meisjes en baby's bestaat uit hemdjes (al dan niet met kanten randje voor de meisjes), T-shirts, boxers en slips en is vanaf half december op voorraad.

In het novembernummer van FashionUnited vakblad, thema Zaak, staat een interview met de oprichters van Claesen's.

 

claesen