• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Claudia Sträter begint Duits avontuur

Claudia Sträter begint Duits avontuur

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Nederlandse warenhuisconcern Koninklijke Vendex KBB gaat de Duitse markt veroveren met de lancering van Claudia Sträter winkels. In augustus staat de opening van het eerste filiaal gepland in Munster.

Claudia Sträter werd opgericht in 1970. Vier jaar later werd de Nederlandse modeketen overgenomen door Vendex KBB Nederland NV. Vendex is onder meer eigenaar van de Bijenkorf, de Hema en Vroom & Dreesmann.

De kleding van Claudia Sträter is te omschrijven als nuchter en eigentijds. Daarnaast is er veel aandacht voor details en zijn er veel combinaties mogelijk. Op dit moment voert Claudia Sträter drie labels: Claudia Sträter, Maura styled by Claudia Sträter en CS Sport. Claudia Sträter is op dit moment vooral actief in de Benelux en Groot-Brittannië.

Momenteel heeft Claudia Sträter 27 eigen filialen in de Benelux, waarvan acht in België en één in Luxemburg. In november van 2002 werd het meest recente filiaal van Claudia Sträter geopend in Groningen. Het hoofdkantoor is te vinden in Diemen, waar tevens de showroom en het centraal magazijn zijn gevestigd.

Claudia Strater
Vendex