• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Coach blijft mannen- en vrouwenshows combineren

Coach blijft mannen- en vrouwenshows combineren

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Een nieuw modemerk voegt zich in het rijtje van labels die mannen- en vrouwencollecties samen presenteren: Coach. Het Amerikaanse luxelabel showde voorheen altijd vier keer per jaar, maar schroeft dat nu terug naar halfjaarlijkse shows. Dat melden diverse media.

In december 2016 combineerde Coach de shows voor de mannen- en vrouwencollecties ook al, maar dat was ter ere van de 75e verjaardag van het label. Toen werd de herfst-/wintercollectie 2017 voor mannen tegelijkertijd getoond met de pre-fall collectie 2017 voor vrouwen.

Bij de nieuwe show, die gepland staat op 14 februari tijdens New York Fashion Week, zal de pret-a-porter lijn voor vrouwen te zien zijn, samen met een aantal mannenlooks die zijn toegevoegd aan de herfst-/wintercollectie 2017.

Coach laat ook weten dat de pre-fall en resort collecties in de toekomst niet meer op de catwalk gepresenteerd zullen worden. Inkopers en journalisten kunnen bij showroomafspraken en aan de hand van het lookbook kennismaken met de collectie.

Meerdere modehuizen hebben inmiddels gekozen voor de nieuwe presentatievorm; zo combineren ook Burberry, Gucci, Vetemens en Vivienne Westwood de mannen- en vrouwenshows op de catwalk.

Beeld: Facebook Coach

Coach