• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Collecties van de Top Herenmodeontwerpers FW18-19

Collecties van de Top Herenmodeontwerpers FW18-19

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De catwalkexperts van Trendstop presenteren de essentiële collecties en meest invloedrijke ontwerpers die tijdens de internationale Men’s Fashion Weeks te zien waren. Deze belangrijke stijlen die zowel inspirerend als innovatief zijn, zullen van invloed zijn op de richting en ontwikkeling van de herenmodemarkt in Herfst Winter 2018-19 en de daaropvolgende seizoenen. Ons uitgebreide verslag van de modeshows en de bijbehorende beelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u in staat bent de best mogelijke beslissingen te nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie herenmode catwalkcollecties. Bij zowel Louis Vuitton als Dries van Noten was een Westerse invloed te bespeuren, waardoor een aantal van de meest interessante en onverwachte hybride stijlen gecreëerd werd. Bij Marni en Dries van Noten kregen erfgoed en klassieke herenmode elementen een donkerdere, stoerdere uitstraling. Punkelementen en willekeurige kunstnijverheid technieken transformeerden traditionele silhouetten en speelden met oppervlaktextuur.

Louis Vuitton

De nieuwste collectie van Kim Jones voor Louis Vuitton combineerde de persoonlijke ontdekkingsreis van de ontwerper met de rijke reisgeschiedenis van het iconische modehuis. In een luxe interpretatie van de buitenjas werden performance en utilitaire onderdelen toegepast op luxe vicuna, terwijl wandellaarzen een Westerse twist kregen en daarmee de nieuwe trekker/cowboy hybride gecreëerd werd.

Marni

Kunstnijverheid krijgt bij Marni een donkerdere draai met een chaotische combinatie van texturen, pittige grafische prints en dekenachtige lagen. Illustraties van Frank Navin werden op strakke pakken gezeefdrukt, terwijl wandelsandalen en beenwarmers een openlucht esthetiek introduceerden die de overkoepelende ‘geek chic’ uitstraling van de collecties versterkte.

Dries Van Noten

Klassieke Britse herenmode vormt de basis voor de nieuwste collectie van Dries van Noten, ondermijnd door een anarchistisch element dat doorschemerde in punkachtige broeken en kilts. Er was ook een Amerikaans Westerse sfeer, bespeurbaar in de bloemenborduursels en franjes op t-shirts en overhemden.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2018 Top Collections by City rapport, een samengesteld overzicht van de meest invloedrijke collecties. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Louis Vuitton Herfst Winter 2018-19, Marni Herfst Winter 2018-19, Dries Van Noten Herfst Winter 2018-19.

Trendstop