• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Columbia Sportswear sponsor anti-borstkanker

Columbia Sportswear sponsor anti-borstkanker

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columbia Sportswear, bekend van outdoor-kleding en schoenen, is de officiële sponsor van de '2005 Tubbs Romp to Stomp Out Breast Cancer' competities. Het eerste evenement in het kader van deze competities was de race 'hardlopen op sneeuwschoenen' welke afgelopen weekend is gehouden in het White River West Snow Park in het Amerikaanse Oregon en is georganiseerd door de Susan G. Komen organisatie.

De promotiemanager van Columbia Sportswear is content over de sponsoring. "We zijn erg blij met deze activiteiten in de sneeuw," aldus Mile DeCesaro. "Hierdoor zijn we in de gelegenheid om onze outdoor kleding en schoencollecties te laten zien terwijl we tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van de Komen organisatie en hun gevecht tegen borstkanker."

De '2005 Tubbs Romp to Stomp Out Breast Cancer' competities doen vier grote steden aan en de opbrengst komt ten goede aan de Susan G. Komen organisatie ten gunste van onderzoek en voorlichting over borstkanker. Columbia Sportswear Company is één van Amerika's grotere ontwerpers en leveranciers van actieve vrijetijdskleding en schoenen.

Columbia Sportswear