Düsseldorf heeft zich de laatste jaren duidelijk laten zien als het toonaangevende modecentrum van Duitsland. Ter uitbreiding van het aanbod heeft de CPD officieel haar poorten open voor de mannenmode en daarmee haar naam in CPD woman×man heeft veranderd. Een groot aanbod op 230.000 m² wordt gesorteerd naar secties voor DOB, HAKA, Jeans & Casual, gemengde collecties, accessoires en body & beach.

Bereikbaarheid De beurs kan over de nieuwe Rijnbrug kruisingsvrij ook van de gehele linkse kant van de Rijn en de Benelux bereikt worden. De "People Mover" rijdt vanaf het airport-station in de terminal, het gehele openbaar vervoer in de verkeersregio Rhein/Ruhr kan gratis gebruikt worden als u in het bezit bent van een CPD-entreekaart. Verder zullen er voor de Nederlandse bezoekers gratis parkeerkaarten worden verstrekt.

Voorverkoop Zoals gebruikelijk hebben bezoekers de gelegenheid om kaarten in de voorverkoop te bestellen. Voor vragen of opmerkingen is de beursafdeling van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00 uur te bereiken onder telefoonnummer: 070-3114151 of 070-3114153

NEDERLANDS-DUITSE KAMER VAN KOOPHANDEL Tel.: 070-3114151 E-mail: b.esseboom@dnhk.nl Internet: www.igedo.com;

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN