• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dames Fast Fashion Printtrends FW18-19

Dames Fast Fashion Printtrends FW18-19

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De printexperts van Trendstop presenteren de essentiële looks uit de internationale Fashion Week evenementen die van invloed zullen zijn op de dames fast fashion markt. Nu de trend voor mode voor ieder seizoen op gang komt, worden uitgesproken ontwerpen en levendige kleuren een steeds belangrijker aspect van Herfst Winter seizoensprints-en motieven. Ons uitgebreide modeshowverslag en de gerichte beelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke damesmode printtrends. Traditionele printmotieven worden voor het nieuwe seizoen vernieuwd en verfrist. en Bold Stylised Botanicals voeren etnische- en bloementhema’s tot een hoger niveau, spelen met schaal en geven patronen een verzadigde kleur. Elevated Art Deco blaast de elegante, geometrische esthetiek van het tijdperk nieuw leven in met een volledig modern, monochroom palet.

Hyper Tribal

Tribal prints worden voor Herfst Winter 2018-19 versterkt met eclectische plaatsingen en een bont kleurpalet. Artistieke invloeden en traditionele motieven worden vertaald naar stoffen weefsels en gebreide constructies, terwijl grafische plaatsingen een creatieve street art inslag hebben.

Elevated Art Deco

Grafische Art Deco motieven worden gemoderniseerd door het gebruik van meer zwarte tinten. Zijden stoffen complementeren de luxueuze, hoogwaardige esthetiek van het oorspronkelijke tijdperk, terwijl monochrome contrasten en hedendaagse thematische verwijzingen een hedendaagse update bieden.

Bold Stylised Botanicals

Bloemenprints maken een uitgesproken statement voor Herfst Winter 2018-19 met weelderige, levendige tinten in enorm formaat. Abstracte weergaven en uitvergrote beelden geven het basis printmotief een modernistische inslag, versterkt door een sterk, contrasterend tweekleurig palet.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2017-18 Contemporary Print Forecast van Trendstop, een samengesteld overzicht van de meest invloedrijke printcollecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Christian Dior, Ashley Williams, Braschi, Dries Van Noten, Alberto Zambelli, Chalayan, Valentino, Marni, Anteprima, allen Herfst Winter 2018-19.

Trendstop