Dames Fast Fashion Trends voor FW18-19

De damesmode experts van Trendstop presenteren de essentiële looks vanuit de internationale Fashion Week evenementen die een directe impact zullen hebben op de dames fast fashion markt. Innovatieve constructies en opnieuw uitgevonden prints plaatsen weer de nadruk op het gebruik van stoffen en oppervlak afwerkingen, terwijl frisse ideeën voor seizoensilhouetten worden aangevoerd. Ons uitgebreide catwalkverslag en de bijbehorende beelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke damesmode kledingstukken. Stoffenmanipulaties zorgen voor een nieuwe vorm van jurksilhouet in Drape and Twist, terwijl traditionele thema’s voor Herfst geactualiseerd worden met kleuren en constructie die mannelijke snitten verheffen. Voor de jeugdmarkt zijn de skatercultuur en streetwear van grote invloed op t-shirts en tops, en introduceren een speels doch stedelijk tintje.

Jurken - Drape and Twist

Dames Fast Fashion Trends voor FW18-19

Stoffen zijn vervlochten in unieke gedrapeerde en gedraaide samensmeltingen met zachte ruches die contrasteren met strakke knopen. Subtiel geplaatst om het vrouwelijk silhouet te complementeren, kunnen zulke constructies in diverse stoffen worden uitgevoerd, zoals leer, geweven stoffen en breigoed.

Jassen - Beyond Heritage

Dames Fast Fashion Trends voor FW18-19

Traditionele thema’s krijgen voor FW18-19 een update met ruiten uitvergroot tot statement proporties. Gekleurde draden weven zich door conservatieve klassiekers, terwijl contrasterende panelen, laagjes en inzetstukken gebruikt worden om een hedendaags silhouet te creëren.

Tops - The Long Sleeve Skater Tee

Dames Fast Fashion Trends voor FW18-19

Grafische emblemen, geborduurde branding en opgedrukte fotorealistische prints versieren de silhouetten met lange mouwen in ontwerpen die specifiek voor de jeugdmarkt bedoeld zijn. Lichte t-shirts en knusse sweatshirts zijn ruim van formaat zodat ze geschikt zijn voor ieder seizoen en ieder weertype.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2018 Key Apparel Directions rapport, een samengesteld overzicht van de meest essentiële kleding van het seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Dames Fast Fashion Trends voor FW18-19

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Stella McCartney Herfst Winter 2018-19, Stockholm Street Style, Celine Herfst Winter 2018-19, Trussardi Herfst Winter 2018-19, Balenciaga Herfst Winter 2018-19, Paris Street Style, MSGM Herfst Winter 2018-19, Ashley Williams Herfst Winter 2018-19.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN