• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • De Grootste Bavaria Marketingactie Ooit!

De Grootste Bavaria Marketingactie Ooit!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

"Bierbrouwer Bavaria lanceert ultieme vorm van productplacing"

La Donna is een sterk opkomend damestruienlabel gespecialiseerd in de betere damestruien, vervaardigd van modieuze garens, in hoogstaande kwaliteit en in een grote variatie modellen. Bovendien een lang en comfortabel draagplezier.

Dankzij vele enthousiaste klanten ontwikkelt het merk zich nationaal en internationaal overweldigend. Zoals er veel tijd in ontwikkeling van producten wordt geïnvesteerd, zo wordt er ook veel tijd gestoken in ondersteunende activiteiten voor consument en detailhandel. Een van deze activiteiten is de landelijke Bavaria kronenactie.

Wat houdt dit precies in? In de periode van 15 maart tot 15 mei 2001 loopt er bij La Donna een actie die zijn basis vindt in de Bavaria kronenactie. Tegen inlevering van 10 kroonkurken bij de betere mode speciaalzaak (herkenbaar aan het Bavaria raam vignet) kunt u kans maken op een van de speciaal voor deze actie ontworpen damestruien.

Wat doe ik met actiekroonkurken? Inmiddels zijn er landelijk al zeer veel winkeliers die deze actie tot een groot succes aan het maken zijn. Alle deelnemers / inleverpunten zijn te vinden op internet: www.donnaint.demon.nl of klik op de link op de Bavaria site: www.kronenactie.bavaria.nl

Mocht er ondanks het groot aantal meewerkende winkeliers onverhoopt geen inleverpunt bij u in de buurt zijn, kunt u toch kans maken op een van de vele actie-damestruien. Voor meer details, bezoek onze site op het bovenstaand internetadres.

Organiseert La Donna nog meer & waar kan ik terecht? Wilt u als ondernemer meedoen aan deze leuke actie, of wilt u informatie over toekomstige acties, dan kunt u contact met ons opnemen via het volgende e-mail adres: s.m.a@planet.nl onder vermelding van: Actie informatie. Als u als detaillist mee doet aan deze actie ontvangt u van ons een La Donna / Bavaria informatie pakket met alle gegevens en een speciale vermelding op internet. De internetsite wordt dagelijks door velen bezocht. Laat deze kans dus niet voorbijgaan!! Informatie: In de loop van de actie zullen wij u allen regelmatig van aanvullende informatie voorzien. Reden genoeg om de actie-site in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Bavaria
La Donna