• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dé schoenentrends voor AW15/16

Dé schoenentrends voor AW15/16

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Misschien moet je er nu nog helemaal niet aan denken met deze lekkere warme temperaturen, maar de nieuwste schoenentrends voor aankomende herfst en winter zijn inmiddels bekend. De trends die op de catwalk voorbij kwamen zijn divers: van plateauzolen tot aan schoenen met een vierkante neus. Niks is te gek het komende winterseizoen.


Plateauzolen: des te hoger, de beter 
Misschien doet de eerste trend je denken aan vroeger, toen door girlband The Spice Girls schoenen met plateauzolen helemaal hip waren. Dit jaar komt deze trend terug, alleen dan in een wat minder heftige vorm: stijlvolle schoenen met plateauzolen. Het is je wellicht wel opgevallen dat dit soort schoenen de laatste jaren sowieso al meer in het modebeeld voorbij komen. Waar het vandaan komt? Deze trend is overgewaaid vanuit het alternatieve Camden Town in de Engelse hoofdstad Londen, waar veel modeliefhebbers al op deze stappers loopt. Aankomende winter is het dan ook tijd om je er aan te wagen. Voordeel: je bent een stuk langer zonder pijnlijke voeten te krijgen! Plateauzolen zijn er in verschillende stijlen: zowel in de vorm van damessneakers als een wat nettere schoen. Ideaal met een mooie skinny-jeans of onder een kokerrok.
Vierkante neuzen 
Een andere vorm schoen die massaal terug komt deze herfst is de schoen met de vierkante neus. Deze trend neemt je mee terug in de tijd en is hierdoor ook goed te combineren met vintage rokken en ruwe materialen zoals suède en spijkerstof. Je kunt er voor kiezen om deze schoenen in het donkerrood of in een toffeekleur te dragen. Deze kleuren, typisch jaren zeventig, zijn namelijk niet meer weg te denken uit de garderobe in het komende najaar. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een paar modieuze stappers scoren met plateauzolen en/of vierkante neuzen? Neem dan alvast een kijkje in webshop, of ga voor de speciale korting V&D bij Shopkorting actie voor heel veel voordeel op je nieuwe aankopen.
Partner Content