• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • De Stam-afdelingen zijn dicht!

De Stam-afdelingen zijn dicht!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

OPUS wil sterk zijn in het totaal-systeem. De broekenspecialist heeft hiervoor de struktuur van de onderneming veranderd en vooral in marketing ge-investeerd.

OPUS heeft zich dit jaar nog eens sterk gestruktureerd! Vanouds is OPUS in 1995 begonnen als broekenspecialist met uitgangspunt om een Outfit-aanbieder te zijn!

Nu wil OPUS zich los maken van deze stam-afdelingen en zich als een echte systeemleverancier profileren. "We zijn na de oprichting te vlug gegroeid en daarom funktioneert het systeem niet meer goed" aldus de oprichter Stefan Leewe.

De OPUS -Kollektie biedt nu een totaal DOB-bereik. Het broeken-bereik ligt nu nog bij 40%;ideaal is 37%. Kirtsen Iwersen (hoofd Design) beoordeelt de fashion van OPUS tot het Casual Modern Woman-segment.

Per jaar zijn er 8 kollekties met 12 levertijden. De thema`s zijn gebaseerd op een kleurensysteem, dwz. de artikelen zijn op elkaar afgestemd.

Daarbij komen nog een NOS+ROS-programma en een Speed-programma;"Met dit speed-programma reageren we onmiddellijk op aktuele markt/mode-ontwikkelingen!" volgens Iwersen.

Het uitvoeren van zulke snelle Trend-thema's duurt 2 tot 3 weken. Broeken zitten in vk.tussen 59 en 89 Euro. Blazers tussen 79 en 99 Euro. Shirts tussen 12,95 en 39,95 Euro.

Visie Tot nu toe zijn er 70 shop-in-shops van 30 tot 35m; 44 ervan zijn er in november bijgekomen. 15 van deze shops zijn uitgerust met meubilair van OPUS. Via een B2B bereik is een Online-bestelling van NOS-art. en Speed-programma's mogelijk.

Levertijd binnen 24 uur!!

Als de klant OPUS in een met OPUS -meubilair Shop verkoopt,een retouren-overeenkomst maakt en automatische incasso toepast, dan is een kalkulatie van 2.7 mogelijk.

OPUS heeft een fijngevoeligheid voor moderne techniek. OPUS staat voor, Groei-onderscheidend - innovatief - Ontwikkeling

Meer informatie: www.opus-fashion.com Email: opus@double-check.nl

opus