• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • De tassen trends van het voorjaar van 2017

De tassen trends van het voorjaar van 2017

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Binnenkort begint het nieuwe jaar, wat betekent dat er ook weer allerlei trends zullen ontstaan. De modewereld is daar al een hele tijd mee bezig en ook op straat blijken diverse nieuwe items opeens heel populair. Tassen spelen hierin een grote rol. Om op tijd te zijn met het kopen van al deze fantastisch items, is het wel handig om van tevoren al te weten welke tassen in het voorjaar van 2017 een hoofdrol spelen.

#1 De rugtas

Comfortabel, handig en toch enorm modebewust! De rugtas is niet meer alleen praktisch, maar ook fantastisch mooi. Gave printjes en stoere designs maken het item een heuse trend. Let wel op, het is een rugtas, maar als fashionista hoor je deze wel in de hand te dragen. In New York is dat al lang niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Al is valsspelen wel een beetje toegestaan, als je haast hebt bijvoorbeeld.

#2 De drawstringbag

De naam klinkt ingewikkeld, maar dat is het gelukkig niet. De drawstringbag is namelijk gewoon een chique plunjezak. Doordat het een plunjezak is, kun je deze gemakkelijk combineren met jouw alledaagse outfits. Zo complimenteer je deze en voeg je er een beetje elegantie aan toe. Ideaal en makkelijk.

#3 Cross body

De tas die van links naar rechts over de schouder gedragen hoort te worden. Doordat er heel veel modellen zijn, kun je iets kiezen dat jij zelf heel gaaf vindt. Zo kun je jouw eigenheid accentueren. De cross body werd een lange tijd juist niet van links naar rechts over de schouder gedragen, maar dat mag gelukkig weer gewoon. Al hoeft dat natuurlijk niet, als jij lekker rebels wilt zijn bijvoorbeeld.

#4 Ik ben een reptiel

Terug van weggeweest, een tas met een reptielenpatroon. Niet alleen de krokodil krijgt een hoofdrol, diverse andere reptielen zijn ook terug te herkennen. Deze geweven patronen worden gecombineerd met moderne materialen, zoals suède, staal en kunststof. Daarnaast gebruiken ontwerpers ook geometrische vormen. Zo is de tas stiekem heel stoer en modern, ondanks dat de trend al heel lang bestaan heeft.

Partner Content
voorjaar van 2017