• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Deelnemers Modebelofte 2015 bekend

Deelnemers Modebelofte 2015 bekend

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Modebelofte, het platform voor innovatief en progressief modetalent tijdens Dutch Design Week Eindhoven, presenteert dit najaar werk van maar liefst 42 aanstormende modetalenten van 17 verschillende nationaliteiten, vers afgestudeerd van de beste binnen- en buitenlandse academies.

Modebelofte 2015 met als titel ‘Performing Advancers’ vindt plaats van 14 t/m 25 oktober in het Philips Stadion. Het wordt de grootste internationale selectie progressief modetalent die Modebelofte ooit voor het design-minnende publiek van Dutch Design Week (DDW) naar Eindhoven haalde. En dat op zo’n grootse en uitzonderlijke locatie, midden in de designhoofdstad!

Behalve het fascinerende afstudeerwerk van de 42 geselecteerde fashion graduates van maar liefst 15 Bachelor en Master opleidingen uit New York, Taipei, London, Winchester, Birmingham, Manchester, Antwerpen, Arnhem, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven, omvat de Modebelofte-manifestatie een even feestelijk als inhoudelijk programma. Zo is er een Kick-Off voor genodigden en VIPs met lezingen, meet & greets, performances, food en feest, en een evenement speciaal voor studenten waarbij de deelnemende ontwerpers worden gepresenteerd. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op www.modebelofte.com en www.ddw.nl

Download hier alle informatie over de deelnemers.

Over Modebelofte Modebelofte is een platform rond innovatie in modevormgeving. Met ingang van editie 2013 wordt Modebelofte aangejaagd door Ellen Albers van de veelgeprezen Eindhovense conceptstore You Are Here. Onder haar leiding groeit Modebelofte van een podium voor nationaal modetalent tijdens DDW uit tot een internationaal platform waarop de meest getalenteerde en vooruitstrevende fashion graduates toegang krijgen tot een breed professioneel draagvlak met als doel hun prille innovatiedrang – in technisch en conceptueel opzicht – uit te lichten en te voeden.

Modebelofte
Partner Content