WE International en de curatoren van het failliete Vilenzo hebben deze week de definitieve overeenkomst gesloten met betrekking tot de overname van Vilenzo's activa door WE.

Als onderdeel van de overeenkomst zal WE 230 van de Nederlandse werknemers een arbeidsovereenkomst aanbieden, in Nederland werkten ongeveer 450 mensen voor Vilenzo. Curator Hermsen verwacht dat uiteindelijk nog meer mensen bij WE terecht kunnen, hij spreekt over een totaal van ruim 300 mensen die naar WE over zullen gaan.

Het is niet bekend of Vilenzo-CEO Bernard Doorenbos en CFO Wim Slot bij de activiteiten betrokken blijven. De verwachting is wel dat alle betreffende onderdelen ruim voor de verkoopperiode in januari a.s. weer volop operationeel zijn. Waar de medewerkers die meegaan werkzaam zullen zijn is nog niet bekend gemaakt.

Ondertussen inventariseren en verifiëren de curatoren de vorderingen op Vilenzo. "Elke dag krijg ik een stapel post van een halve meter hoog. Dus wij zijn nog wel even bezig", aldus curator Hermsen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN