• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Denim.lab introduceert nieuw assortiment t-shirts

Denim.lab introduceert nieuw assortiment t-shirts

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het Nederlandse herenmodemerk denim.lab komt met een hoogwaardig assortiment t-shirts. De minimalistische shirts bestaan uit twee versies: met ronde hals of V-hals en in de kleuren zwart, wit en donkerblauw.

De lijn, die in Portugal geproduceerd werd, is gemaakt van Italiaans BCI katoen. Het is voor denim.lab van belang dat in deze tijd van duurzaam ondernemen en shoppen er steeds meer transparantie is. Daar staat de doorzichtige verpakking symbool voor, aldus het bedrijf. Tevens is het hersluitbaar en biodegradable (afbreekbaar).

"Het is heel erg belangrijk om tegenwoordig als merk volledig transparant te zijn over waar de producten, én de verpakking, vandaan komen. Voor de klanten staat naast de prijs en kwaliteit nu ook duurzaamheid voorop,” zegt Sander van der Vecht, die het merk in 2015 oprichtte, in het persbericht.

De t-shirts zijn verkrijgbaar via de website vanaf 59,99 euro. Het merk is ook verkrijgbaar bij De Bijenkorf en een select aantal winkels in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië en Japan.

Foto: Denim.lab T-shirt

Denim.Lab
Sander van der vecht