• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Designer Outlet Roermond opnieuw beste outlet van Europa

Designer Outlet Roermond opnieuw beste outlet van Europa

Door Floor Gijsbertse

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Designerkleding voor een kleine, fijne prijs: dat is de kracht van Designer Outlet Roermond. Door deze succesformule is het Roermondse outletcentrum voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste outlet van Europa. Het outletcenter krijgt de prijs naar aanleiding van een onderzoek uitgevoerd door adviesbureaus Ecostra en Magdus. Het onderzoek vond plaats onder 125 internationale modemerken, die door verschillende outletcentra vertegenwoordigt zijn.

De modemerken hebben de outlets beoordeeld op de economische groei en de deskundigheid. De Designer Outlet Roermond kwam het beste en meest winstgevende van Europa uit de bus.

Het outletcentrum is niet de enige die in de prijzen gevallen is. De McArthurGlen Group, waar de Designer Outlet in Roermond onderdeel van is kreeg voor de vierde keer op rij de titel ‘beste outletexploitant in Europa’. De groep bezit in totaal twintig designeroutlets. Vier daarvan bekleden de top. Dit zijn Roermond, Cheshire Oaks (Engeland), Serravalle (Italië) en Parndorf (Oostenrijk). In 1995 opende de groep haar allereerste outlet, de Cheshire Oaks in de buurt van Manchester. Designer Outlet Roermond opende in 2001.

Designer Outlet Roermond