• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • District #4 afgelast

District #4 afgelast

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De 4e editie van New Luxury beurs District is wegens tegenvallende verkoopresultaten geannuleerd. In het persbericht meldt de organisatie dat men ook met operationele uitdagingen te kampen had. Het is de tweede Nederlandse vakbeurs die in korte tijd wordt afgezegd. Precies een week geleden werd bekend dat X-POV in Rotterdam, ook wegens tegenvallende inschrijvingen, werd geannuleerd.

Woordvoerder Joyce Bidouzo van District zegt in het persbericht: "We geloven nog steeds in het concept en zijn in overleg met Modefabriek hoe de beurzen voor de zomereditie eventueel in elkaar te passen zijn." Dat is een opvallende uitspraak aangezien District in 2004 mede uit onvrede met het bestaande beursaanbod in Nederland werd opgericht.

De organisatie meldt dat standhouders die bij District hadden ingetekend op de Modefabriek worden ondergebracht. Zij kunnen terecht in de segmenten Glam & Glow en Better Blues. Over de Amsterdam International Fashion Week, de modeweek die aan de vakbeurs District gelieerd was, wordt in het persbericht niets gemeld.

District