Dit wordt het modenieuws van week 13

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 13. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 27 maart tot en met 2 april.

Bekendmaking winnaars H&M Global change awards

Maandag worden de 5 winnaars van de H&M Global Change Awards bekendgemaakt. Een panel van deskundigen selecteert jaarlijks vijf winnaars die een subsidie van 1 miljoen euro met elkaar delen en toegang krijgen tot een op maat gesneden 'innovatie accelerator'.

Lululemon Q4

Het derde kwartaal steeg de nettowinst naar 68,3 miljoen dollar (63,4 miljoen euro). De omzet groeide met 13 procent naar 544,4 miljoen dollar (507,3 miljoen euro). Lees woensdag in de jaarcijfers hoe het Canadese sportmerk het er in 2016 vanaf heeft gebracht.

Dit wordt het modenieuws van week 13

Beeld: Momu website

Opening ‘Margiela. De Hermès Jaren’ MoMu Antwerpen

Van 31 maart tot en met 27 augustus 2017 brengt het MoMu hommage aan de Hermès-collecties van Martin Margiela en worden er ook verbanden gelegd met zijn eigen label Maison Martin Margiela. FashionUnited is aanwezig tijdens de opening en doet verslag.

Quiz - dit was het modenieuws van maart

Bent u na het lezen van onze artikelen volledig op de hoogte? Test deze week uw nieuwskennis door FashionUnited's 12-delige quiz over het modenieuws van maart te maken.

Verder op de kalender

Dinsdag 28 maart

David Laport AW17/18 Show

Woensdag 29 maart

Launch Alix The label @ Xbank

Donderdag 30 maart

Launch H&M Loves Coachella collectie

Donderdag 30 maart

Launch Denham X Daily Paper

Vrijdag 31 maart

Opening ‘Margiela. De Hermès Jaren’ MoMu Antwerpen

Vrijdag 31 maart en Zaterdag 1 april

Sample Sale Amsterdam Noord

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN