• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 15 - 2019

Dit wordt het modenieuws van week 15 - 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 15. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 8 tot en met 14 april.

In gesprek met de vijf nieuwe winnaars van de Global Change Award

De H&M Foundation heeft weer vijf nieuwe winnaars benoemd tijdens de Global Change Awards. Innovatieve ideeën van overal ter wereld stroomden binnen en deze vijf zijn bestempeld met het meest 'groundbreaking'. FashionUnited sprak met de mensen achter de innovaties in Stockholm.

Kingpins Amsterdam

Op 10 en 11 april verzamelen denim lovers en experts zich op het Westergasterrein voor een nieuwe editie van Kingpins: de internationale beurs die draait om denim. FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

De baan van... Connie Man - Chef du Cabin van M.A.C.

Hoe vertaal je het concept van een kledingcollectie naar een make-up look? Connie Man is een van de mensen die backstage te vinden is tijdens Amsterdam Fashion Week. Wat houdt haar baan in, welke vaardigheden moet je ervoor hebben en wat is het raarste moment dat zij ooit heeft meegemaakt?

Yasmina Ajbilou Fashion Show

Op zaterdag 6 april toonde ontwerpster Yasmina Ajbilou haar nieuwe collectie “K I D S”. De collectie gaat over volwassen worden, waarbij de fantasierijke en de creatieve wereld van het kind achterblijft, waarin je buiten de lijntjes kunt kleuren, aldus het merk. Zoals gebruikelijk heeft de ontwerpster gebruik gemaakt van restmaterialen. Dit keer afkomstig uit de meubelindustrie, voornamelijk overgebleven gordijnen. FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Dinsdag 9 april

H&M Conscious Exclusive lancering

Woensdag 10 april

Fashion for Good Event

Vrijdag 12 tot en met zondag 14 april

Denham Sample Sale, Amsterdam

Vrijdag 12 april

Museumnacht Maastricht: Dress to Protest

Zaterdag 13 en zondag 14 april

Scandi-Spring Summer '19 Sample Sale

Deze maand focust FashionUnited zich op het thema Denim. Heeft u tips of suggesties voor een thema? Mail ze naar: tips@fashionunited.com

Dit wordt het modenieuws