Dit wordt het modenieuws van week 16

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 16. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 17 tot en met 23 april.

Belangrijke herfsttrends om te omarmen (en te ontwijken)

Een maand na de Herfst/Winter 2018 shows verschenen verschillende ideeën,die misschien niet allemaal zullen aanslaan bij het grote publiek. FashionUnited zet vijf belangrijke looks om te omarmen en een paar om te ontwijken op een rij.

Dit wordt het modenieuws van week 16

Heropening De Rode Winkel

Het gerenommeerde familiebedrijf dat al 180 jaar bestaat verkeert in een nieuwe fase: de overdracht naar de zesde generatie en daarbij hoort een grootse verbouwing van De Rode Winkel in Utrecht. Deze week vindt een grote opening plaats en FashionUnited is aanwezig. Bekijk hoe de winkel er nu uitziet en lees het interview met de eigenaren.

Kingpins

De Amsterdamse editie van denimbeurs Kingpins Show staat voor de deur. Op 19 en 20 april vindt de zevende editie plaats op het Westergasterrein. Maar wat weet ú eigenlijk over deze Amerikaanse sourcingbeurs voor denimweverijen, textielfabrikanten en vezelspecialisten? Lees het deze week in FashionUnited’s tijdlijn.

Dit wordt het modenieuws van week 16

Beeld: Anne Buis/FashionUnited

OVS jaarcijfers 2016

De totale omzet van OVS steeg een half jaar geleden met 29 miljoen euro, ofwel 4,7 procent, met een positieve bijdrage van uitbreiding van het netwerk, terwijl de verkoop groei daalde met 2,9 procent. Deze week lees je hoe het Italiaanse bedrijf het afgelopen jaar gedaan heeft.

Verder op de kalender

Maandag 17 tot en met zondag 23 april

Amsterdam Denim Days

Woensdag 19 en donderdag 20 april

Kingpins Amsterdam

Woensdag 19 april

Official store opening of MOISE Amsterdam

Donderdag 20 en vrijdag 21 april

Future of Footwear Manufacturing SLEMinars

Vrijdag 21 april

Heropening Rode Winkel Utrecht