• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 18

Dit wordt het modenieuws van week 18

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 18. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 2 tot en met 8 mei.

LaDress opent fysieke winkel

Jurkenwebshop LaDress gaat een fysieke winkel openen. Dat heeft de online shop bekend gemaakt via Instagram. De winkel komt in het Amsterdamse winkelgebied de Negen straatjes. Maandag 5 mei meer.

Vooruitblik Detailhandel

Wie zijn de winnaars en de verliezers in de winkelstraat? ING Economisch Bureau analyseert de ontwikkelingen in retail en kijkt vooruit in 'Vooruitblik Detailhandel'. Deze week meer.

Kingpins Miami editie

Na Amsterdam, Hongkong en New York wordt ook Miami aangedaan door denim sourcing vakbeurs Kingpins. De reden: het bedienen van de Latijns-Amerikaanse markt. Deze week meer.

Hugo Boss eerste kwartaalcijfers

Het fiscale jaar 2015 was het zesde jaar op rij waarin Hugo Boss een groei in omzet en bedrijfsresultaat rapporteerde. De winst bleef echter achter bij de verwachtingen, door de moeilijke markt en uitdagingen in de Verenigde Staten en China. Hoe is het eerste kwartaal vergaan voor het bedrijf? Lees het deze week.

Mode in de media

De modebranche figureert steeds vaker in de landelijke dagbladen en media. Waar fashion vroeger nog vaak werd verbannen naar een hoekje op de cultuurpagina, zijn nu hele (weekend)bijlagen aan de sector gewijd. FashionUnited selecteert iedere maand een aantal lezenswaardige artikelen.

Bridal fashion week

De Barcelona Bridal Fashion Week fashion shows en de professionele vakbeurs vormen een uniek bruidsmode event. De catwalkpresentaties, met 9000 aanwezigen, zijn gestart op dinsdag 26 april. De vakbeurs, een driedaags event waar meer dan 250 merken hun collecties presenteren aan 16.100 professionals, begint vandaag. Barcelona Bridal Fashion Week duurt nog tot en met zondag 1 mei.

Nu al meer? Kijken: fashion shows van Barcelona Bridal Fashion Week

In mei besteedt FashionUnited aandacht aan het thema bruidsmode. Op FashionUnited.uk zijn we een nieuwe serie gestart over de grootte en ontwikkeling van de bruidsmodeindustrie in verschillende landen. Lees hier deel 1 over India.

Verder op de kalender

Dinsdag 3 tot en met 7 mei

London Craft Week

Zaterdag 7 en zondag 8 mei

Sample Sale Mads Nørgaard / Muubaa / By Zoé

Dit wordt het modenieuws