• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 20 - 2021

Dit wordt het modenieuws van week 20 - 2021

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 20. Dit staat op de redactie agenda van maandag 17 mei tot en met zondag 24 mei.

Koninklijke stijl: De invloeden achter Máxima’s kledingkeuzes onder de loep

Ze is een van de meest gefotografeerde vrouwen van Nederland: Koningin Máxima. Het volk leerde haar kennen als een Argentijnse carrièrevrouw die het hart had veroverd van een Nederlandse prins. Inmiddels heeft ze de harten veroverd van vele Nederlanders en kijken mode-experts altijd uit naar haar looks. Ter ere van de vijftigste verjaardag van Máxima nemen we de stijl van de koningin onder de loep met royalty expert Josine Droogendijk.

De desillusies van de modeindustrie - deel 2

De modeindustrie is een populaire sector die vele professionals aantrekt, maar sommigen ook teleurstelt. Voor FashionUnited vertellen vier oud-modeprofessionals over hun desillusies van de modeindustrie.

Op de kalender

JD.com Q1, L Brands Q1 - 19 mei

Woensdag 19 mei zullen JD.com en L Brands de financiële resultaten bekendmaken over de periode Q1.

Online expositie State of Fashion: This is an Intervention - 20 mei

Donderdag 20 mei is de online expositie van State of Fashion 'This is an Intervention' te zien. De online expositie betekent een afronding van het 'This is an Intervention'-programma. Ook zal tijdens dit event de nieuwe curatoren worden aangesteld.

Ralph Lauren Q4 - 20 mei

De resultaten over de periode van Q4 voor Ralph Lauren zullen 20 mei gepresenteerd worden.

VF Corporation Q4 - 21 mei

VF Corporation, het moederbedrijf van onder andere Timberland, Vans en The North Face maakt op vrijdag 21 mei de financiële resultaten over de periode Q4 bekend.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit wordt het modenieuws