• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 21 2024

Dit wordt het modenieuws van week 21 2024

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Illustration: Jackie Mallon

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 21. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van maandag 20 mei tot en met zondag 26 mei 2024.

De winkelstraat in Haarlem onder de loep genomen

FashionUnited spreekt met diverse betrokken partijen bij de winkelstraten van Haarlem en zet de ontwikkelingen in de Noord-Hollandse stad op een rij.

Inkopersinterview met Ballpark

Waar hebben retailers op dit moment te maken? FashionUnited zoomt de komende tijd in op de inkoop voor het aankomende seizoen en biedt inzichten in verhalen van inkopers maar vraagt ook bij experts naar inkooptips. Deze week spreekt FashionUnited met de mode-veteranen van de mannenmodewinkel Ballpark in Weesp.

Labels to Watch: 5 modest modemerken van IMFW24

Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) vond dit jaar voor de negende keer plaats van 25 tot en met 27 april. De modeshows van de modest modemerken voor lente/zomer 2024 vonden plaats in de historische locatie Fişekhane in Istanbul. Onder het motto ‘A Unique Fashion Call for Solidarity’ werden 24 modeshows georganiseerd door labels uit landen als Bangladesh, India, Indonesië, Iran, Canada, Nigeria, Pakistan, Palestina, Servië, Zuid-Afrika, de VS, de Verenigde Arabische Emiraten Emiraten en natuurlijk Turkije. FashionUnited zet vijf modemerken om in de gaten te houden op een rij.

Item van de week: Een patchwork spijkerjas

Elke week licht FashionUnited een item uit in de serie ‘Item van de week’. Wat is het, waarom wil je het hebben en hoe style je het? Dit keer: Een patchwork spijkerjas. <

Ook op de kalender deze week:

Dinsdag 21 mei

Guess FW24 collectie lancering. Op uitnodiging. Danzigerkade 9D, 1013 AP, Amsterdam.

Dinsdag 21 mei tot en met donderdag 23 mei

Global Fashion Submit: Copenhagen Edition 2024. ticket vanaf 420 euro. Copenhagen Concert Hall.

Donderdag 23 mei

Opening Wahts brand store. Op uitnodiging. Cornelis Schuytstraat 9, 1071 ZK, Amsterdam.

Vrijdag 24 mei

Opening van expositie ‘Where are you’ door Chantal Elisabeth Ariens. Op uitnodiging. Kunstgalerij Bildhalle, Willemsparkweg 134, Amsterdam.

Zaterdag 25 mei en zondag 26 mei

Sneakerness consumentenbeurs. Ticket vanaf 17,33 euro. Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam.

Dit wordt het modenieuws