Dit wordt het modenieuws van week 25

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 25. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 19 tot en met 25 juni.

Zalando

Online retailer Zalando verstevigt zijn positie in de kledingmarkt. Het modeplatform gaat nu ook kleding en schoenen voor derden bezorgen, onder andere voor Bestseller. Dat maakte Zalando vrijdag tijdens de persdag in Berlijn bekend. Lees maandag het complete verslag van onze redacteur die bij de persdag aanwezig was.

Interview CEO Men at Work

Men at Work heeft sinds dit jaar een nieuwe CEO; Annemarie Uleman. FashionUnited spreekt haar deze week over de modeketen. Hoe staat het ervoor met Men at Work en wat zijn de plannen voor de toekomst? Ook vertelt Uleman over het nieuwe winkelconcept dat onlangs in Leiden geopend is.

Dit wordt het modenieuws van week 25

Terre Bleue

Modemerk Terre Bleue heeft een meerderheidsbelang genomen in Gigue. De twee Belgische labels willen hun handen ineenslaan om hun positie in de markt te versterken. Maandag een uitgebreid achtergrondartikel over het samengaan van Terre Bleue en Gigue.

Pitti Uomo

De 92e editie van Pitti Uomo zit er weer op. Van 13 tot en met 16 juni bezochten ruim 30.000 bezoekers de belangrijkste mannenmodebeurs van Europa. In totaal presenteerden 1.200 mannenmode merken hun Lente/Zomer 2018 collecties op de 60.000 vierkante meter tellende locatie Fortezza da Basso. Lees deze week het verslag met de hoogtepunten van de beurs.

Dit wordt het modenieuws van week 25

Garcia Jeans 40 jaar

Het Nederlandse dames, heren en kinder merk bestaat dit jaar 40 jaar. Voor FashionUnited een reden om CEO Marco du Pré te spreken over hoe het met het merk gaat en wat de toekomstplannen zijn. Lees het interview deze week.

iNDiViDUALS S/S 18 Collection Presentation + HKU

Deze week vinden de iNDiViDUALS S/S 18 en de HKU Fashion Graduation Show plaats. Studenten showen hun afstudeercollectie. Deze week een beeldverslag.

Dit wordt het modenieuws van week 25 In juni besteedt FashionUnited aandacht aan de internationale Mannenmodeweken. Voor alle reads over mannenmode klik hier.

Verder op de kalender

Maandag 19 juni

Lecture: Fas­hi­on and Na­ti­o­nal Iden­ti­ty VU Amsterdam

Woensdag 21 tot en met 25 juni

Paris Fashion Week Men's

Woensdag 21 juni

iNDiViDUALS S/S 18 Collection Presentation

Woensdag 21 juni

HKU Fashion Graduation Show

Donderdag 22 juni

Emerce eFashion