Dit wordt het modenieuws van week 30

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 30. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 23 tot en met 29 juli.

Puma Q2

De start van het financiële jaar van Puma startte beter dan verwacht, zo rapporteerde het bedrijf in april. De verwachting voor het gehele jaar werd licht verhoogd naar aanleiding van de resultaten, maar zal ook het tweede kwartaal beter uitpakken? Het Duitse bedrijf maakt op donderdag hun resultaten van het tweede kwartaal bekend.

Beurzen: Supreme, CPD, Gallery in Düsseldorf

De beurzen in Düsseldorf zijn van start gegaan. Supreme, CPD (Collection Premiere Düsseldorf) en Gallery vinden in de stad plaats. Van zaterdag tot en met maandag, en dinsdag voor Supreme, worden de nieuwe collecties voor lente en zomerseizoen 2019 gepresenteerd.

Opnieuw producten vernietigd. Een groeiend probleem

OPINIE - Weer een modebedrijf dat opzettelijk producten vernietigt: Burberry maakte in haar jaarverslag bekend in fiscaal jaar 2017/2018 producten ter waarde van 28,6 miljoen pond (32 miljoen euro) te hebben vernietigd. Burberry is lang niet het enige bedrijf dat restproducten op deze radicale manier van de markt haalt - andere luxemerken, H&M en Amazon lagen de afgelopen maanden onder vuur vanwege soortgelijke praktijken.

Verder op de kalender

Woensdag 25 juli

Joules FY

Donderdag 26 juli

Fotoexpositie: Sabrina van den Heuvel - Corpus Dei bij Xbank

Zondag 29 juli & maandag 30 juli

LingeriePRO beurs in Antwerpen

Zondag 29 juli & maandag 30 juli

WFC Big Brands

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN