• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 32

Dit wordt het modenieuws van week 32

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Illustration: Jackie Mallon

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 32. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 8 augustus tot en met 14 augustus.

G-Star Hoofd Duurzaamheid: Is een circulaire mode-industrie haalbaar? 'Alleen als we allemaal aan boord zijn'

"Wij geloven dat het gewoon iets is wat je moet doen, niet iets waar je over moet opscheppen." Deze uitspraak over duurzaamheid in de mode komt van Rebecka Sancho, het nieuwe hoofd duurzaamheid van G-Star RAW, die in stilte werkt aan het opschalen van de initiatieven op het gebied van circulaire economie van het denimmerk. Houd de website in de gaten voor een artikel over dit onderwerp.

9 Vragen aan Gerry Weber CEO Angelika Schindler-Obenhaus

Het kledingbedrijf Gerry Weber wil een jongere doelgroep aanspreken en zijn collecties meer geschikt maken voor jongere vrouwen. FashionUnited publiceert deze week een interview met CEO Angelika Schindler-Obenhaus.

Item van de week: de avondjurk

Deze week in FashionUnited's serie 'Item van de Week' behandelen we de avondjurk: wat het is, waarom je het wil hebben en hoe je het moet stylen.

Verder op de kalender

Dinsdag 9 augustus tot vrijdag 12 augustus: Copenhagen Fashion Week

Duurzaamheid is altijd een belangrijk onderdeel van Copenhagen Fashion Week en dat is dit jaar niet anders. Dit jaar staan onder andere de modemerken Gestuz, Rabens Saloner en The Garment op het programma.

Woensdag 10 augustus tot vrijdag 12 augustus: CIFF

Van 10 augustus tot 12 augustus trekken modeliefhebbers van over de hele wereld naar de internationale modebeurs CIFF in Copenhagen. CIFF is uitgegroeid van een regionale vakbeurs tot een internationaal modecentrum en biedt toonaangevende en vooruitstrevende merken uit de sector een kans om zich te laten zien. Registreren kan via de website van CIFF.

Dit wordt het modenieuws