Dit wordt het modenieuws van week 33

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 33. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 13 tot en met 19 augustus.

Zonder ervaring de mode in

Zonder ervaring de modewereld in stappen, of welke zakelijke wereld dan ook, kan een spannende stap zijn. Zal de inzet zijn vruchten afwerpen? FashionUnited sprak met drie succesvolle modeondernemers over hoe het bedrijf tot stand is gekomen, tips voor andere ondernemers en de volgende stap.

Tapestry Q4

Tapestry, Inc. (voorheen bekend als Coach, Inc.) zag in het derde kwartaal de omzet stijgen met 33 procent. De luxe groep behaalde toen een omzet 1,32 miljard dollar (circa 1 miljard euro). Dinsdag worden de cijfers van het vierde kwartaal en tevens jaarcijfers bekendgemaakt.

Dit wordt het modenieuws van week 33

Laboratorium LA

Nederland heeft er een nieuw high-end athleisure merk bij: Laboratorium LA. Over een paar weken is het zover; dan is de eerste collectie van Laboratorium LA verkrijgbaar. FashionUnited sprak CEO Dirk Braaf en Designer Nikki Balsem over het merk, de weg naar de lancering en hun toekomstplannen.

In beeld: Zalando Fashion Campus in Berlijn

Altijd al willen weten hoe de Zalando Fashion Campus er van binnen uit ziet? Deze week interactieve beelden van de nieuwe campus die in Friedrichshain wordt gebouwd en uiteindelijk 5.000 medewerkers zal herbergen, evenals Zalando-gebouwen die al in gebruik zijn.

Trendstop

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een eerste blik op de hoogtepunten van Outdoor Retailer SS19. Lees het woensdag.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN