• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 34 - 2020

Dit wordt het modenieuws van week 34 - 2020

Door FashionUnited

bezig met laden...

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 34. Dit staat op de redactie agenda van maandag 17 augustus tot en met zondag 23 augustus 2020.

Het belang van storytelling bij de digitale presentaties van collecties

De evolutie van storytelling is hard aan het versnellen sinds de coronacrisis. Er wordt veel meer gedeeld op social media, en presentaties voor de Fashion Weeks vinden digitaal plaats. FashionUnited geeft vier voorbeelden van storytelling bij de digitale presentaties van collecties.

Waarom luxe merken hun pijlen richten op Shanghai

Meer en meer luxe modemerken tonen hun collecties of exposities in Shanghai. Merken als Chanel, Louis Vuitton en Christian Dior wisten de bruisende, culturele stad al te vinden. Onder andere omdat China als een van de eerste landen de epidemie in bedwang heeft weten te houden. Deze en de andere redenen om voor Shanghai te kiezen lees je in dit artikel.

Op de kalender

Festival Fashion & Design Montreal 17 - 22 augustus

Het Fashion & Design Festival viert creativiteit en diversiteit in het hart van het centrum van Montreal. Deze unieke bijeenkomst biedt gratis evenementen met stedelijke kunst, mode, design en muziek, evenals conferenties met internationaal geprezen persoonlijkheden. Ieder jaar delen opkomende kunstenaars, Canadese ontwerpers, retailers en internationale iconen hun kunst en visie met het publiek. Dit jaar zal het evenement digitaal plaatsvinden.

Dit wordt het modenieuws