• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 34

Dit wordt het modenieuws van week 34

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 34. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 21 tot en met 27 augustus.

Interview Blijdesteijn

FashionUnited gaat in gesprek met verschillende familiebedrijven. Als eerste duikt FashionUnited in het familiebedrijf Blijdesteijn uit Tiel samen met de zesde generatie die inmiddels aan het roer staat. Hoe maak je namelijk als generatie een familiebedrijf eigen en aan welke aspecten zul je nooit aankomen. Lees het interview deze week.

Hudson’s Bay

De eerste Nederlandse winkelopening van Hudson's Bay laat nog even op zich wachten. Op dit moment wordt nog gewerkt in het pand van de Amsterdamse flagshipstore aan het Rokin. Een woordvoerder liet al aan FashionUnited weten dat 'deze week exacte data en details' volgen.

Nu al meer lezen? Scroll door de Hudson's Bay tijdlijn.

Tijdlijn gemaakt door: Joanna Mania.

Arket opening Londen

Vrijdag opent de eerste winkel van Arket in de Londense winkelstraat Regent Street. Afgelopen maart maakte de H&M Group bekend een achtste merk te lanceren, Arket. De focus zal vooral liggen op ‘tijdloos en simpel design’. FashionUnited is aanwezig bij de opening en doet verslag.

Lees alvast: H&M Arket's onhult advertentiecampagne

Guess Q2

Guess zag het afgelopen jaar de nettowinst drastisch teruglopen met 72 procent. Vooral in Amerika ging de verkoop hard achteruit, terwijl in Europa en Azië een lichte groei te zien was. Dit jaar maakte het merk ook bekend 60 winkels te gaan sluiten. Lees deze week hoe het tweede kwartaal is verlopen.

PVH Q2

De omzet van PVH Corp steeg in het eerste kwartaal met 4 procent of 5 procent bij wisselkoerscorrecties tot 2 miljard dollar (1,7 miljard euro). Wordt deze stijgende lijn voortgezet? Lees het deze week.

In de maand augustus focust FashionUnited op het thema werken in de mode. Voor alle Work in fashion reads, klik hier.

Dit wordt het modenieuws