Dit wordt het modenieuws van week 35 - 2020

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 35. Dit staat op de redactie agenda van maandag 24 augustus tot en met zondag 30 augustus 2020.

Interview met Pronovias CEO Amandine Ohayon

Ondanks dat bruiloften massaal gecanceld en doorgeschoven werden, is Amandine Ohayon, CEO van bruidsmode groep Pronovias, niet negatief. "De bruidsmode industrie is heel veerkrachtig." FashionUnited spreekt met haar over de coronacrisis, de liefde, duurzaamheid in de branche en een oproep voor gelijkheid en inclusiviteit.

Hoe bouw je een circulaire textielindustrie in India?

Enviu zag in India een kans om de lokale maakindustrie te helpen. Inmiddels werkt het bedrijf door middel van het programma Reweave aan het opzetten van een lokale circulaire industrie. Hoe dit tot stand is gekomen, dat vertelt programma-manager Marieke Lenders tegen FashionUnited.

Op de kalender

Rietveld Academie Fashion Show 2020 26-30 augustus

Jaarlijks presenteert de Gerrit Rietveld Academie de nieuwe lichting afgestudeerden van de afdeling mode tijdens een modeshow. Dit jaar wordt er geen modeshow gehouden, maar een vijfdaagse tentoonstelling in de gymzaal van het oude academiegebouw in Amsterdam.

Presentatie Q2 Abercrombie & Fitch en Gap 27 augustus

Donderdag 27 augustus zullen Abercrombie & Fitch en Gap de financiële resultaten over Q2 bekendmaken.

CTWLK Maastricht Fashion Weekend 29 en 30 augustus

In het laatst weekend van augustus zal CTWLK, het fashion weekend van Maastricht plaatsvinden. Het event zal zowel online als offline plaatsvinden. Boetieks, nationale en internationale merken, en de creatieve maakindustrie bundelen hun krachten om creatieve content een podium te geven.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN