• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 36

Dit wordt het modenieuws van week 36

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 36. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 4 tot en met 10 september.

Hudson's Bay Amsterdam opent 5 september 10.00 uur

Dinsdagochtend opent de eerste Hudson’s Bay winkel van Nederland in Amsterdam en wordt groots gevierd. Benieuwd hoe de winkel eruit ziet? FashionUnited is aanwezig bij de opening en doet verslag.

Saks off 5th opening

Donderdag is het de beurt aan Rotterdam. Dan opent daar ook een Hudson’s Bay maar ook de eerste Saks Off 5th van Nederland. Houd de website van FashionUnited in de gaten voor nieuws en beelden van Saks Off 5th.

Duurzame textiel innovaties: brandnetelvezels

In deze serie gaat FashionUnited verder in op deze duurzame alternatieven en textiel innovaties die wereldwijd ontwikkeld worden. Deze week ligt de focus op de welbekende brandnetel, Urtica dioica, een plant die veel voorkomt en makkelijk te kweken is.

Alvanon x Meesteropleiding Coupeur

De Meesteropleiding Coupeur is de enige opleiding in de Benelux die certificatie biedt op alle niveaus. Met zowel fulltime als parttime opleidingen in het aanbod, streeft het instituut naar de waarborging van kleermakervaardigheden en tracht het deze geleidelijk tanende ambacht nieuw leven in te blazen. Daarom heeft het besloten zijn krachten te bundelen met Alvanon, een mondiaal adviesbureau, om leerlingen, merken en bedrijven een veilige ruimte te bieden waar zij hun vaardigheden kunnen aanscherpen en hun ambacht kunnen beoefenen op volledig gevormde mannequins, namelijk The Fit Studio. FashionUnited bracht een bezoek aan de Meesteropleiding en doet verslag.

G-III Apparel Group Q2

Het eerste kwartaal van 2017 behaalde de G-III Apparel Group een netto-omzetstijging van 16 procent tot 529 miljoen dollars. Een jaar daarvoor was dat nog 457,4 miljoen dollar. Deze week worden de cijfers van het tweede kwartaal bekendgemaakt.

Verder op de kalender

Dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juli

Berlin Fashion Week

Maandag 4 september

Fashion show Lisa Konno

Dinsdag 5 september

Opening Hudson’s Bay Amsterdam

Woensdag 6 september

Schueller de Waal Fashion Show SS18

Donderdag 7 september

Opening Hudson's Bay + Saks Off 5th Rotterdam

Donderdag 7 september

Opening Hudson's Bay Den Haag

Donderdag 7 september

Volcom Store Opening, Amsterdam

Donderdag 7 september

Lancerings WE Fashion X TYPHOON

Donderdag 7 september

Opening Van den Assem in Amsterdam

Donderdag 7 september

Official opening Lil' Amsterdam

Vrijdag 8 september

Opening Sandwich Flagshipstore Amsterdam

Dit wordt het modenieuws