• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 37 2023

Dit wordt het modenieuws van week 37 2023

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Illustration: Jackie Mallon

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 37. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 11 september tot en met 17 september.

Op bezoek bij de nieuwe tentoonstelling ‘Royals & Rebels’

Het Kunstmuseum in Den Haag heeft afgelopen weekend de nieuwste modetentoonstelling onthuld. Genaamd ‘Royals & Rebels’ zoomt de tentoonstelling in op Britse mode. FashionUnited brengt een bezoek en neemt u mee.

Een buitengewone modecarrière: WyQuasia King - director en inkoper bij warenhuis Macy’s

De mode-industrie is meer dan alleen banen in ontwerpen of styling. Net als elke andere sector is mode een business, dus er is een plek en een baan voor iedereen. Dat geldt ook voor iemand die van wiskunde houdt, iemand die alleen van winkelen houdt of iemand die zakelijk ingesteld is. Het woord "iedereen" verwijst niet alleen naar mensen met verschillende interesses of functietitels, maar ook naar mensen van een ander ras of geslacht. We hebben besloten om te benadrukken hoe divers de mode-industrie is, zou kunnen zijn en zou moeten zijn met een reeks verhalen over zwarte professionals met een niet zo doorsnee modecarrière.

Spraakmakende aanwervingen van leidinggevenden tonen vooruitzichten en valkuilen bij turnarounds in de modewereld

In het bedrijfsleven is het gebruikelijk om topmensen aan te nemen die zich hebben bewezen met goede prestaties bij andere bedrijven, in de hoop dat ze datzelfde succes naar hun nieuwe werkgever kunnen vertalen. Topmensen zoals zij worden ingehuurd vanwege hun leiderschapsvaardigheden, expertise en vermogen om groei en innovatie te stimuleren. Het gaat om mensen met veel kennis van de sector, inzicht in trends en die het talent hebben om obstakels te overwinnen, en dat allemaal verenigd in één persoon.

Item van de week: De gebreide polo

Elke week licht FashionUnited een item uit in de serie ‘Item van de week’. Wat is het, waarom wil je het hebben en hoe style je het? Dit keer: de gebreide polo.

Ook op de kalender deze week:

Woensdag 13 september

New Optimist lanceert statiegeldsysteem. Amsterdam, op uitnodiging.

Woensdag 13 september tot en met vrijdag 15 september

Texhibition Istanbul. Istanbul, op registratie.

Nog tot en met zondag 17 september

Rotterdam Street Culture Week.

Dit wordt het modenieuws