• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 38 - 2020

Dit wordt het modenieuws van week 38 - 2020

Door FashionUnited

14 sep 2020

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 38. Dit staat op de redactie agenda van maandag 14 september tot en met zondag 20 september.

Expertadvies: Tips van retailontwerper Pepijn Smit voor een winkel met meerwaarde

Afgelopen jaren verschenen drie bijzondere winkelconcepten in de winkelstraten, te noemen de nieuwe winkels van Fabienne Chapot, Ace&Tate en Fest. Alle drie compleet verschillend, maar toch hebben ze een ding gemeen: ze zijn ontworpen door retailontwerper Pepijn Smit van het bureau S-P-A-C-E Projects. Smit duikt voor FashionUnited in het ontwerpproces en deelt tips voor retailers die hun winkel een (kleine) make-over willen geven.

Op de kalender

New York Fashion Week tot 16 september

De New York Fashion Week zal dit jaar gedeeltelijk digitaal en gedeeltelijk fysiek plaatsvinden. Het wordt een mix van modeshows, presentaties en andere content.

Tess van Zalinge presents Patchwork 2020 15 september

Dinsdag presenteert Tess van Zalinge haar nieuwe collectie in het Museumhuis Bartolotti te Amsterdam.

Amsterdam Fashion Week 17 - 19 september

Deze week is het weer zover: Amsterdam Fashion Week. De modeweek vindt iets later in september plaats dan men normaal gesproken gewend zijn, maar het programma is er niet minder om. Donderdag gaat de modeweek van start met onder andere presentaties van Elzinga en KASSL. FashionUnited doet deze week verslag van de evenementen.

London Fashion Week 18 - 22 september

Vrijdag gaat de London Fashion Week van start. De meerderheid van de ontwerpers zal alleen digitale activiteiten uitvoeren. Andere merken kiezen voor een catwalk, salon show of fysieke presentatie.

Dit wordt het modenieuws