• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 39 2024

Dit wordt het modenieuws van week 39 2024

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Illustration: Jackie Mallon

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 39. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van maandag 23 september tot en met zondag 29 september.

Tentoonstelling Viviane Sassen opent in Foam

FashionUnited is aanwezig bij de opening van de tentoonstelling 'PHOSPHOR: Art & Fashion' van modefotograaf en beeldend kunstenaar Viviane Sassen in Foam. Sassen, bekend om haar unieke benadering van modefotografie en haar vermogen om verhalen te vertellen door middel van beelden, presenteert een selectie van haar meest opmerkelijke werken.

Positieve modeflitsen

Positief modenieuws verdient extra aandacht. Daarom licht FashionUnited iedere twee weken een aantal noemenswaardige berichten uit. Deze week: Elsa The Brand lanceert toiletvriendelijke jumpsuit en Prothese BH lanceert tijdens Borstkankermaand oktober.

Boekentip van een modeprofessional

FashionUnited presenteert om de week een boekentip van een professional uit de modewereld. Deze week hebben we opnieuw een aanbeveling van een insider uit de mode-industrie. Deze persoon deelt een boek dat niet alleen relevant is voor modeprofessionals, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in creativiteit, design, ondernemerschap of de toekomst van mode.

Ook op de kalender deze week:

Maandag 23 september tot en met dinsdag 1 oktober

Paris Fashion Week Parijs (FR).

Dinsdag 24 september

Opening tentoonstelling ​Maskerade, make-up & Ensor MoMu - Modemuseum in Antwerpen, Nationalestraat 28, 2000 Antwerpen, Belgium.

Donderdag 26 tot en met zaterdag 28 september

Solo-expositie 'Couture by Ravian' I Love Illustration Gallery, Hannie Dankbaarpassage 5, 1053 RT Amsterdam, Netherlands.

Dinsdag 24 september

Nederlandse Breidagen in Nijkerk De Loods Nijkerk, Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk, Netherlands.

Dit wordt het modenieuws