Dit wordt het modenieuws van week 4 - 2021

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 4. Dit staat op de redactie agenda van maandag 25 januari tot en met zondag 31 januari.

Beste carrière-tip ooit ontvangen: Nanette Hogervorst vertelt

Iedereen heeft wel een quote of een carrière-tip die ze hebben gehad, die ze altijd bij blijft. Wat zijn de carrière-tips die modeprofessionals hebben gehad en wat voor tip hebben zij voor anderen? In deze rubriek gaat FashionUnited in gesprek. Deze aflevering: Nanette Hoogervorst, oprichter van de Sustainable Fashion Giftcard.

Wat te dragen in 2021?

Waar we 2020 mee afsloten, begonnen we ook het nieuwe jaar: de pandemie. Hoe zal dit tot uiting komen in de mode(trends) van dit jaar?

Op de kalender

Paris Fashion Week Haute Couture- 25-28 januari

Maandag begint de Paris Fashion Week Haute Couture. Verschillende couturiers zullen hier hun collecties tonen, denk aan bijvoorbeeld Iris van Herpen, Ronald van der Kemp, en ontwerpduo Viktor&Rolf.

‘Fashion Makes Sense Award: In conversation with…’ - 27 januari

Woensdagavond om 19.00 is er een livestream te volgen op het YouTube-kanaal van FASHIONCLASH. In deze livestream zal in gesprek worden gegaan met Chanel Chapman van MUMSTER en Marian Duff, directeur en eigenaar van OSCAM en MAFB.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN