• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 40 - 2021

Dit wordt het modenieuws van week 40 - 2021

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 40. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 4 tot en met 10 oktober.

Kleurentrend: Neontinten verlichten de toekomst

Neonlichten worden vaak geassocieerd met raves uit de jaren 90, kunst, subcultuur en uithangborden voor winkels. De populariteit bereikte een hoogtepunt tussen 1920 en 1960, toen straten in lichterlaaie stonden en neonlampen de waren en diensten van een bedrijf markeerden, van kleding in warenhuizen tot nachtclubs in achterafsteegjes.

Op de kalender

Opening Hul le Kes Recovery Studio - 5 oktober

Dinsdag is de officiële opening van Hul le Kes Recovery Studio in Arnhem. Hul le Kes Recovery Studio is een herstelatelier voor mens en textiel en zorgt voor nog meer maatschappelijke betrokkenheid en de verwerking van textielafval tot nieuwe materialen en producten, aldus het persbericht.

Opening expositie 'Global Wardrobe - De wereldwijde modeconnectie' Kunstmuseum Den Haag - 9 oktober

Zaterdag gaat de expositie 'Global Wardrobe - De wereldwijde modeconnectie' van het Kunstmeusum Den Haag van start. Het Kunstmuseum nodigt de bezoeker uit om voorbij de schoonheid te kijken, en de kleding te zien als onderdeel van de wereldgeschiedenis die ze vertegenwoordigen. Speciale aandacht gaat uit naar makers van nu die ontwerpen met een open blik op de wereld en daarbij hun eigen culturele achtergrond op de voorgrond zetten. , zo schrijft het museum in een persbericht.

Plus Size Fashion Week - 10 oktober

In Centerparcs de Eemhof gaat de Plus Size Fashion Week, georganiseerd door Vlietlaan Fashion, van start. Verschillende merken en labels laten hun plus size-collecties zien op 25 modellen. Ook is de kroning van Miss Plus Size Universe Netherlands.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit wordt het modenieuws