• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 41 - 2021

Dit wordt het modenieuws van week 41 - 2021

Door FashionUnited

11 okt. 2021

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 41. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 11 tot en met 17 oktober.

Op de kalender

The Hague Fashion Week - 14-17 oktober

Donderdag gaat The Hague Fashion Week van start. Met catwalkshows, tentoonstellingen, workshops en meer staat Den Haag een week lang in het teken van mode. Tijdens modeshows in de Grote Kerk in Den Haag en The Student Hotel The Hague tonen nieuwe talentvolle modeontwerpers hun collecties. Van couture tot streetwear komt voorbij. De shows zijn ook te volgen op de LED trap van Spuimarkt aan de Grote Marktstraat.

Dutch Design Week Eindhoven - 16-24 oktober

Van 16 tot en met 24 oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert werk en concepten van ruim 2000 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.